標題括住下午茶,,係唔想誤導大家..咁確實係對比間野級數下午茶做到3x價唔可以奢望做到午市/晚市既水準..點左 炸醬拉麵-頭啖試d湯..幾好味,之後試啖麵..過得去..d炸醬可惜凍的..之後食食下..散哂d送入左d湯到..連d湯都難飲左變得..整體而言分開上碟會好d..小龍包-一般,,,我中意一啖成隻上..咁可以食哂d汁..唔會流出..但無對上某間食肆般好..凍豆漿 不過不失又係..33$ 因為28$+5$先由米線改拉麵服務有位阿e 態度麻麻..有d唔耐煩我要佢重複講多次環境sofa係正..但中間前後兩面d震動完全影響哂..好失敗呢點..側邊d卡位唔知係咪咁..由4變3之故..另台布咁岩我個張見到有一大點似鼓油漬存在..衛生只好又由4變3
凍豆漿 不過不失又係..
33$ 因為28$+5$先由米線改拉麵
服務有位阿e 態度麻麻..有d唔耐煩我要佢重複講多次
$35 (Tea)