2017-06-27 2587 views
好開心投開飯網票選餐廳,中咗一盒朱古力,今日去開葵青區,搭車去葵芳新都會商場攞,去到門面光鮮,紅色招牌啡色主調,入內比咗得獎換領信,店員好快攞咗入紙袋比我,個盒好靚,黑色海綿加紅絲帶,盒面有幻彩雕花!龍島朱古力寶石:打開見到圖文並茂嘅介紹,下面6粒欖核型彩色朱古力,每款旁邊再有名字,一定唔會食錯!黑魔法寶石:73%朱古力,一攞上手已即刻溶,外面香濃朱古力殻,包住啲半溶嘅朱古力漿,好濃好杰!香濃唔酸,味道略甜!好味!躍動香橙寶石:橙色好靚朱古力殻,包住啲半溶嘅香濃橙味朱古力漿,好濃好杰!香甜好味之後比肥髀搶晒陽光朝氣香蕉寶石神秘黑加侖子寶石甜心草莓寶石清新西柚寶石朱古力香滑!配水果味唔錯!

之後比肥髀搶晒
陽光朝氣香蕉寶石
神秘黑加侖子寶石
甜心草莓寶石
清新西柚寶石

朱古力香滑!配水果味唔錯!
2017-06-25
TakeAway