2019-09-26 69 views
🇭🇰#香港捐窿捐罅記韓國燒烤近年來都係港人嘅最愛 周圍都開咗唔少同類型嘅店舖 所以要發圍出真係發少啲心機都唔得🌝 今日去幫襯嗰間餐廳任何野都充滿韓式😂 連牆都打扮得好有特色 畫得好得意😂不過就係須在唔太就腳 離地鐵站比較遠 好彩我比較熟大埔 所以都唔係太大問題🙋🏻‍♂️-🐮和牛拼盤🐮($458)我呢啲食肉獸梗係叫返個拼盤🥰 佢個拼盤就有成十款唔同既肉 🌝 最好食嘅係 黑毛和牛牛三角 一睇佢個油脂就覺得幾靚 食入口有好香嘅油香味 但係肉味就唔太重 不過呢啲都係和牛嘅通病 就係肉味唔太重 不過本身都好少食到咁重油香味嘅肉。所以都好鬼好食🙋🏻‍♂️之後我覺得第二好食係 黑毛和牛肉眼 肉眼嘅肉味道不嬲比較重 所以就好好食 再加上佢係和牛所以就幾好食 其他嘅肉類亦都不過不失☺️總結來說 佢仲有唔少任食嘅 大家方便就可以去
🇭🇰#香港捐窿捐罅記
🐮和牛拼盤🐮($458)
總結來說 佢仲有唔少任食嘅 大家方便就可以去