2019-09-19 1133 views
數數手指🤲🏻 #小秘書 已經唔知有幾多年無上過嚟 #泉章居 食飯喇!以往大排長龍嘅日子,呢晚變得 #水靜河飛👉🏻👈🏻 飯店裡面大概只有一半嘅食客... 都好🤪我哋再唔使被避食快餐喇😅 呢晚以為可以慢慢嘆啦... 點知隔離坐咗成班中佬👱🏻‍♂️🧔🏼成晚喺度大叫大嘈😖 想飲酒啫,可以落bar㗎... 真係好想走過去問佢哋嘈夠未😅🤣不過為咗保持儀態,我忍佢哋🤪 話哂呢晚係 #老大 嘅生日飯。我哋成班大胃王,5個人居然叫咗個 #6人餐 再加個 #冬瓜盅,咪以為會食唔哂呀,最後都清得七七八八🤩 #小秘書 就最欣賞 #霸王雞 上面嘅 #蔥☺️ 咁當然隻 #雞🐣都做得好出色啦,雞肉好滑又唔會太生、係咸左少少囉😉 個 #冬瓜盅 就大到無論,我哋幾乎每個人飲咗三四碗都未食晒😅 不過唔緊要啦... 夏天食多啲 #冬瓜 #消暑 呀嘛。至於其他 #餸菜,#梅菜蒸鯇魚、#京都焗肉排、同 #豉油王煎蝦 都ok㗎☺️ 其實 #小秘書 都幾鍾意食 #中菜 㗎,大家有興趣嘅話,遲啲再約我嚟食 #冬瓜盅 啦😋

2019-09-18