2017-07-24 1890 views
看完書展後,時間較夜,見到名字較老字號的茶餐㕔,諗住醫完肚回家!坐下已經叫了一個常餐,和干燒伊麵!我叫的常餐已經到了,沙爹牛肉意粉,但意粉超難食,太硬,之後我其餘的蛋腸麵包飲品都到齊!但我太太的干燒伊麵一直無影,等了十幾分鐘後,我開始幫太太追單,伙記只講要等下,之後差不多追了三次,都係話抄嘢係要等下!我眼看其他食客都等緊他們點的餸菜都未到!當我等到二十五分鐘後,我叫干燒伊麵無就cut單!伙記只會同我講就到!最後隔了一陣,真的到了!但超難食和凍冰冰,加上似晚餐的雜菌伊麵,有點被騙的感覺!發誓以後絕不會再入去食難食!如果你喜歡食難食便入去啦
2017-07-21