2018-07-23 84 views
同朋友係大埔呢頭踩完單車 個肚好餓 決定黎食個韓燒放題食飽飽!見呢間好多人係入面食 決定跟人流😂等左一陣位 終於入到黎! 入面嘅裝修好特別 free style 佈滿卡通牆紙😂 我地見有368$ (包海鮮同燒肉)同$238 嘅放題 最後揀左238$ 燒肉放題😆 前菜係無限添加!先上左呢個和牛拼盤 有成9款高質肉 有A4 黑毛和牛肩胛 三角腩 澳洲和牛下腹腩 和牛脷 封門柳 鹿兒島牛柳粒 加拿大牛排骨 無骨牛肋肉 同埋美國牛小排🤤 當中最好食係牛柳粒 入口即溶 咬落去仲有d 肉汁鎖係入面 😍 另外三角腩牛味最重 肥美鮮嫰🤤 其他牛普遍都高質 都夠腍!仲有呢舊五花腩 好香 煎係上黎咋咋聲 好彈油 惹美但好肥 包住生菜食減少罪惡感😂 呢個牛油粟米都係無限添加 好好食 粟米好甜 牛油份量剛剛好😭👍 仲有呢個爐邊泡菜燒 蛋夠結實 配合泡菜 味道好夾👍 呢個生蝦係呢個時段入黎 然後送的 生食好好食 係好新鮮嘅感覺 有d 似泰式生蝦 !!然後紙上其他都係任叫 除左肉之外 仲有少少海鮮同埋韓式料理可以簡!我地encore左五花腩 牛柳粒 仲叫左雞翼 多春魚 八爪魚 魷魚☺️ 多春魚微微燒一燒就食得 店員

見呢間好多人係入面食 決定跟人流😂等左一陣位 終於入到黎!

入面嘅裝修好特別 free style 佈滿卡通牆紙😂

前菜係無限添加!

另外三角腩牛味最重 肥美鮮嫰🤤 其他牛普遍都高質 都夠腍!

仲有呢個爐邊泡菜燒 蛋夠結實 配合泡菜 味道好夾👍

多春魚微微燒一燒就食得 店員好細心咁提醒放旁邊燒便可 唔係就好容易散😆 好鮮味 再加上我好鍾意食d 春 自己一個都可以食幾條😆

八爪魚魷魚 燒起上黎 好惹味好juicy🤤

係一間高質嘅燒肉放題 !價錢唔貴但食到咁嘅質素嘅肉好抵😍

最後食埋個movenpick 雪糕 好滿足😍😍

2018-07-15
$238 (Dinner)