前2日同幾個朋友來左銅鑼灣滿屋食日本放題,我地係比距清酒所吸引過來食,食好多日本放題,但好少見連清酒,梅酒有有提供任飲,清酒仲有暖和凍選擇,梅酒就係凍噶,2個都非常易入口,個人比較喜歡梅酒,我地4個人飲左6-7壺。之後必食一定係刺身:三文魚,帶子,甜蝦,大蝦,泰國刺身蝦都有、各種熱門刺身都有提供,而且非常新鮮,上單速度好快,完全無漏單情況出現過。壽司方面好多熱門都有,我地就點左:和牛、三文魚腩、左口魚、蟹子等壽司,距地壽司勝在飯夠小😂天婦羅:蝦,南瓜,小紫薯,蟹棒等,我非常喜歡哩度天婦羅,距粉薄薄一層而且非常脆。燒烤物都非常多選擇,但我地只選擇左牛舌跟蝦,雞軟骨炸物:榴蓮波波(喜歡榴蓮一定要試)年糕等等,外脆內軟,勁好食飲品方面都非常多選擇,還有特飲選擇。哩度除左落單點野食,外面仲有一個自助區,都🈶️好多野食,湯,沙拉等等總括:品種非常多,質素高,速度快,而且無漏單,值得一讚服務員態度不錯。

燒烤物都非常多選擇,但我地只選擇左牛舌跟蝦,雞軟骨

飲品方面都非常多選擇,還有特飲選擇。