2020-06-14 511 views
有成年都冇見過Miss 🍬,晚上同🤴🏻去葵芳食飯行街,順便等Miss 🍬放工兩位女生一齊去食糖水聚聚舊,9:00pm到左新都會廣場嘅’sweetology’試下佢嘅甜品🍮。未入去侍應會問係食晚餐/甜品,我地揀左甜品就送上份只有甜品嘅餐牌📔我就點左‘楊枝甘露西米露伴雪糕‘$48,酸酸地又甜又滑😋剛好驅散左晚餐時食左個唔好味嘅意粉🍝,有足半個芒果🥭,雪糕🍦好重芒果味但美中不足係西米露唔夠粒粒分明,有一兩舊唔散但可接受😂😂Miss 🍬叫左‘芭娜娜窩夫配峰蜜伴雪糕’$52我就冇試但望落幾靚成隻香蕉🍌船咁😁😁要讚下👍🏻👍🏻位男侍應,點完餐見我影緊餐牌會等埋我影完先收,仲保持到笑容叫我慢慢,比錢時見我一手都係銀仔💰主動問洗唔洗唱返紙幣💵超超低讚👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

楊枝甘露西米露伴雪糕

芭娜娜峰蜜伴雪糕

2020-06-07
$50 (Last Night Supper)