2006-09-29 17 views
上機機之的family gathering.依單大野,緊係要係食d我最想食,係英國又食唔到既野啦!!日本菜是也.hihi1031成日話依間野點好食,我就食俾你睇.5人,叫0左好多野..我講下我最中意0個d啦.有圖中的鮮帶子同赤貝刺身.真係好鮮的!!仲有就係,個朱軟骨烏冬.個湯底係味精,不過唔緊要.個朱軟骨咁出色,咩都補番曬啦!個骨真係做到入口即溶!!!另一樣好好食既野有火"隻"三文魚壽司,第一次食到咁好食的火"隻"東西,因為平時0個d都係好大陣gas味,食個係無的!!仲要隻得剛好!半生熟的!值得一提既係,佢地無無天婦羅食的!!無炸物..佢地賣的都係以刺身,麵,壽司,飯為主,少食的種類都唔多.0個日食唔到我最想食的海膽,有點失望.

日本菜是也.

hihi1031成日話依間野點好食,我就食俾你睇.

5人,叫0左好多野..我講下我最中意0個d啦.

有圖中的鮮帶子同赤貝刺身.真係好鮮的!!

0個日食唔到我最想食的海膽,有點失望.