2021-09-29 8 views
之前聽過雞翼放題,我自己本身鍾意食雞翼,今次同朋友真係去嘆雞翼😂😂主菜係雞翼🤤🤤我哋2個人冇食放題,叫咗個雞翼餐(18隻)可選3款口味同埋一個配菜😍我哋揀咗巴馬臣芝士蒜蓉味、田園風味、日本蜂蜜芥辣味🤤🤤🤤另外餐跟一款配菜,我哋就揀咗大啡菇😍🤤😋首先碟雞翼一上檯已經好香,傳菜姐姐都逐一介紹邊款味道,巴馬臣芝士蒜蓉味,咬落一啖蒜蓉香,加埋芝士味,又幾夾喎👍🏻另外田園風味,好香口,味道有點檸檬味,幾特別🤤最尾日本蜂蜜芥辣味,一啲都唔攻鼻,甜蜜味亦好適中,唔會勁甜,好食👍🏻👍🏻👍🏻大啡菇,好juice🤤🤤🤤,勁香!厚度同埋味道都非常好,推介👍🏻最尾個薯條都好有驚喜,香脆唔油😍😍😍最正係個黑松露醬,好好味😋😋😋必食!