之前試過wingman嘅雞翼覺得唔錯,依次就試下雞翼放題,我哋想試多啲口味同食吓小食,所以叫19款雞翼嗰個放題~如果無特別要求,19款雞翼會各款畀2隻,分兩輪出,之後可以encore再叫鍾意嘅口味。雞翼大致分為乾身同濕身,乾身即係有調味粉,濕身即係有醬汁,個人覺得普遍嚟講濕身比乾身更有特色,味道更突出👍比較深印象嘅口味有依啲:死神醬食嗰下唔算好辣,佢嘅辣度在於後勁,慢慢滲出嚟,而且食到標晒汗,可以挑戰下🌶日本吉列咖哩幾得意,係唯一用吉列方式整嘅雞翼,出面亦都少見🍗雞煲煮得軟腍🍗雖然雞翼係主角,但係小食都唔錯!椰菜花沙律酸酸地幾開胃,食完又有戰鬥力繼續食雞翼🥗甜薯薯條🍟香炒毛豆

雞煲煮得軟腍🍗

甜薯薯條🍟