唔係朋友係會員帶我地來都唔知呢度有個會所,灣仔雖然多嘢食,但都總會有唔知食乜嘅時候,朋友見我地諗得咁辛苦,就提議我地過來食,原因係呢度係set 好晒,又唔使諗,啱晒我地呢啲選擇困難症人士!😅😅😂😂😂😜😜朋友沿路行過來,一邊行一邊book位,而且仲睇埋食今日menu , 枝竹冬瓜火腩,瑤柱肉鬆菜脯蛋同脆皮五香素鴨,再加上蓮藕章魚排骨湯,$65/位,仲要無加一,好好食咁喎!😂😂👍🏻👍🏻一去到地方都幾大,又唔多人,都坐得幾舒服,除咗有壺茶外,仲有壺竹庶矛根,幾好飲!一來先上湯,勁大兜又足料,而且無味精幾好飲!👍🏻👍🏻👍🏻 再來係素鴨,原本我以為會點醋,但佢有無俾我地,但食落口其實又夠晒味,幾好食!再來係菜脯蛋,我本身唔係咁鍾意食菜脯,但佢唔係有好多,所以在我來講可以接受到,而且蛋又炒得幾香,份量都幾多!因為我地太遲book, 所以個枝竹冬瓜火腩最後無晒,不過來在個椒鹽骨,我覺得幾好食,不過有少少肥左,同黐肉,但總體來講係okay 的,幾香口!呢度暫時無乜人知,拎位易啲,你知呢,灣仔食飯時間好寶貴,下次又可以過來試下其他嘢食!👍🏻👍🏻👍🏻提提你!呢度淨係card only ~~🤣🤣

提提你!呢度淨係card only ~~🤣🤣