2017-04-30 1433 views
住喺荃灣嘅人真係好又復,有好隱世嘅餐廳可以選擇,呢間係其中一間,佢位置係工業區嘅地下,如果放假嘅時候應該會好少人流,今日星期六而且長假期,餐廳裏面冇乜人,竟都幾舒服,呢度係自助式點餐,要去counter點餐,店員佢哋就會將食物送。除咗每日嘅喊定午餐之外,其實佢餐牌上面都有好多選擇,有佢哋出名嘅全日早餐啦,意粉同飯亦都有好多嘅選擇,有選擇困難症嘅我都揀咗好耐,佢哋仲有下午茶餐都係30-$40,都算抵食架。就算我哋單嗌主食都只係$50到唔過60。點左個卡邦尼意粉同埋凍檸檬茶$55加$3動人,份量適中,味道還可以,而呢一個價錢嘅話算係唔差嘅。男朋友點左個吉列豬扒咖喱蛋包飯,但係可惜佢唔係真係蛋包住d飯,只係炒?煎?左隻蛋然之後鋪係白飯上面,份量都算適中,夠飽,都算幾抵食。

2017-04-29
$65 (Tea)