2018-11-05 812 views
新開無幾耐店內裝修好新似係食甜品嘅食好鍾意佢地用左雲石枱雖然店鋪唔算大但感覺唔會好迫⭐️呀婆蔥油雞絲撈蕎麥麵(呢個係凍食 但好似係預先整定左喺雪櫃拎出黎嘅咁因為個碗都好凍 個汁其實食唔到咩味 不過落左濕濕地就易入口d 成個麵嘅感覺比較健康 無乜油膩感 配料主要係雞絲同粟米)⭐️點子炸雞球配船家湯粉(唔算特別 一般台式粉麵嘅湯加肉燥 炸雞外皮略嫌較硬裡面有d乾 如果唔點沙律醬食其實無乜味)⭐️寶島滷拼(糖心蛋 雞腎 雞翼)(糖心蛋好味 蛋黃好流心 雞翼都OK 整得好林 一放入口就即刻溶化骨肉分離 真係好軟林 但雞腎就麻麻 有d太過林無爽口嘅感覺 唔講唔知係雞腎以為食左唔知咩肉 三樣野嘅滷水味都有d淡)
新開無幾耐店內裝修好新似係食甜品嘅食
好鍾意佢地用左雲石枱
雖然店鋪唔算大但感覺唔會好迫

⭐️呀婆蔥油雞絲撈蕎麥麵

⭐️點子炸雞球配船家湯粉

⭐️寶島滷拼(糖心蛋 雞腎 雞翼)