2017-04-06 1558 views
受到屋企人推介下嚟到荔枝角工廠大廈享受lunch semi-buffet, 唔知喺唔喺星期六下午關係,餐廳入面唔係好多人,環境非常寧靜餐牌上畀到大家選擇嘅都有好多,pizza、魚、牛、豬、意粉、鴨胸都有,適合唔同人嘅選擇,價錢上感覺都可,事關佢係semi-buffet, 出面啲嘢食咁拿等主菜嚟之前當然就係出去睇下有咩任食,除了沙律、湯同甜品我認為一定會有嘅之外,佢另外仲有焗闊條麵同細件pizza ,感覺幾有誠意,沙律方面菜、配料同醬都齊,可以有多種配搭嚟到主菜,叫了嘅燴牛筋條味道都唔錯,肉質咬落去唔韌,份量上比我預期嘅差唔多,我個人欣賞個薯容,佢好似南瓜容但有少少山葵味,感覺幾特別...另外屋企有人叫了海鮮pizza , 都幾多配料,pizza底薄批,好脆口...如日後再去一個寧靜環境,享受一個long lunch, 呢到係一個不錯選擇

2017-04-01
$180 (Lunch)