2020-11-08 112 views
隱世の日本食店估唔到新蒲崗都有咁好野食,唔推介絕對唔得。間舖開左大概一個月左右,相當富日本特色。😍餐牌有刺身、壽司、定食和拉麵等。我們挑選了壽司、和牛鍋定食和滑蛋豬扒飯。意外事情到了。事關昨天在壽司廊排隊等了一小時才吃到的東西,這裡五分鐘就上菜了。那些壽司相當大件,海膽比起昨天更新鮮更甘甜!帶子更大隻更肥美!還有超大魚子壽司,實在很少舖頭肯做了。值得一提是壽司飯底非常實淨,八件壽司冇一件會夾碎d飯。滑蛋豬扒飯亦十分好吃,牛鍋嘅牛相當鮮嫩、肉質香口!和牛鍋定食- $68 套餐牛肉鮮嫩,配上白飯、粉絲及白菜作配撘,份量十足⋯⋯抵食之外又十分健康。滑蛋豬扒飯定食- $58套餐豬扒厚肉,一口咬落,口感十足,併有新鮮既滑蛋伴飯,開胃到不得了。重點推介- 必食既什錦壽司定食$118八件超新鮮既壽司,另我食到最喜出望外的當然係海膽壽司/ 魚子壽司/甜蝦壽司。真係好新鮮,又大件,食完真係好滿足☺️好似去完一轉日本甘⋯⋯仲有特色鮑魚$88 一件,不防試下,勝價比高既食物!仲設有外賣壽司,體貼度十足!
隱世の日本食店

餐牌有刺身壽司、定食和拉麵等。我們挑選了壽司、和牛鍋定食和滑蛋豬扒飯。

和牛鍋定食- $68 套餐

滑蛋豬扒飯定食- $58套餐

重點推介- 必食既什錦壽司定食$118

仲有特色鮑魚$88 一件,不防試下,勝價比高既食物!

仲設有外賣壽司,體貼度十足!
2020-11-07
$80 (Lunch)