2020-03-23 3410 views
雖然話而家好多公司都係work from home,但係lunch時間想爭一席位亦都唔係咁容易……😅今日由中環行去力寶搵個同事食個lunch,度度都無位,最後行吓行吓去咗海富中心就見到依間森川,同事話不如買個飯盒去浪漫一下💕唔使考慮啦,即買!😂😂買咗個飯盒就兩條友行出去添馬公園撐枱腳,其實係冇枱腳撐,最多係撐石櫈腳😆我食照燒雞扒玉子燒便當,同事就食炙燒鰻魚玉子燒便當,佢嗰個貴我$10,有兩包嘢飲送😋因為太肚餓嘅關係,我已經食咗前菜、同埋兩粒紫薯至記得影相📸️燒汁好好味,配雞扒白飯一流,兩粒紫薯係我最愛🥰其實望住咁嘅環境食乜都好味😋親而家仲未係好熱,間唔中買個便當行出添馬公園浪漫一下都唔錯😚😚

照燒雞扒玉子燒便當

燒汁好好味,配雞扒白飯一流,兩粒紫薯係我最愛🥰
其實望住咁嘅環境食乜都好味😋

2020-03-23
$70 (Lunch)