好姐妹黎咗我屋企玩通宵👯‍♀️訓醒就想落街食返個brunch 之前有食過lifetastic 嘅蛋糕但係未試過主食所以就黎嘆返個Brunch 同咖啡☕️.💫BRUNCH MENU{SOUP + MAIN + DRINK $148SOUP + MAIN + DESSERT + DRINK $188}.🌟精選餐湯今日嘅餐湯係南瓜湯🎃非常creamy 濃郁同暖胃作為一日嘅第一啖湯覺得好舒服☺️.🌟半隻龍蝦配麻辣海鮮汁意大利粉 +$50我對龍蝦實在冇乜抵抗力🦞呢個意粉有足足半隻龍蝦 仲已經起埋肉完全唔使落手食好貼心😙而且麻辣得黎又唔會太辣 蓋過晒蕃茄同其他食材嘅味道😉.🌟帆立貝墨汁意大利飯意大利飯有傳統嘅煙韌度而且粒粒都有墨汁包住🦑帆立貝亦都好大隻 味道新鮮👍🏻.🌟芒果柚子蛋糕相信好多人都食過呢度嘅西瓜蛋糕🍉所以今次試下新嘢點左呢款竹炭糯米餅底配上粒粒芒果🥭同柚子味道好夾清新得黎又唔會太甜 加上係無麩質蛋糕大部人都可以食到😋.🌟Mocha / Flat White 食brunch 唔少得飲返杯靚咖啡☕️兩款都有精緻嘅拉花 而且好香牛奶味🥛一邊食蛋糕一邊飲咖啡好滿足
好姐妹黎咗我屋企玩通宵👯‍♀️
訓醒就想落街食返個brunch