因為星期日既關係, 我同朋友就先拎左飛, 見要等成60-70個, 就去shop一陣~ 一風堂既食物好食就唔多講, 雖然所有waiter都好忙, 但係佢地連服務都勁細心的~ 雖然只有3款拉麵, 但有選擇困難症既我地都問下有咩推介, 佢地都好細心介紹唔同signature dish, 同埋3款拉麵既分別同食法~仲有食物黎既時候我地就急不及待要影相, 佢地係你影緊相個陣, 即使想上另一道菜都會等你影埋先擺底 (搞到我有少少唔好意思呢, 畢竟d麵都幾熱的~)之後食物未黎之前我就覺得凍凍地, 就將個披肩cum到實一實啦~ 有個waiter見到就拎左杯暖水過黎 **surprise**, 那種窩心服務相信好多高級餐廳都未必會有~

準備開餐!!
一風堂的故事
一風堂餃子

2011-08-28
Waiting Time
90 Minutes (Dine In)
一風堂餃子
準備開餐!!