2019-06-03 493 views
今日難得下晝有時間,就約埋同事去試下美式菜 。自己本身都好鍾意食沙律菜 ,所以決定咗book呢間 。由於去到都差唔多兩點半waiter就問究竟我哋係想食lunch,定係下午茶 。如果係下午茶就唔包個沙律吧咁但沙律吧都係去到兩點半。不過店員好好,話如果我地想加一些菜,炸雞或薯條會加俾我地。Main course我哋點咗明太子意粉,海鮮焗飯, 軟殼蟹夾餅,羊架。同事對明太子意粉讚不絕口,應該係必試推介。海鮮焗飯都好好味。軟殼蟹再脆啲就更好,羊架份量足但味道麻麻。飲品方面原來熱朱古力要加15蚊,落單既店員又無講明,只係埋單時話menu入面有寫。其實各樣都好,最失色呢樹😎。整體service都不錯,平日仲可以坐到5點😆

整體service都不錯,平日仲可以坐到5點😆