6 day(s) ago
嘉寶漢堡(尖沙咀) @kabo.burger 📍:香港尖沙咀寶勒巷9-11號和益中心地舖🚗:尖沙咀地鐵N2出口 步行5分鐘📞:+852 9521-4405💲:~HKD80/head for dinnerFood quality✔️:黑松露芝士牛堡套餐👌🏼:烤菇芝士牛堡套餐、香辣孜然羊堡總結:😋本港陀地漢堡 食過葵涌分店同尖沙咀 穩定嘅品質 絕對係港式漢堡嘅代名詞之一😋我最喜歡💕佢嘅黑松露芝士牛堡套餐 牛扒雖然唔算厚但多汁 黑松露又好濃 食落啖啖肉心滿意足😋一定一定要讚佢杯薑蜜好好飲 出色過9成茶記 薑🫚同蜜糖比例一流🤔烤菇芝士牛堡套餐就相對普通啲 烤菇一定要咬落去爆汁 冇爆汁就弱咗啲🥺🤔香辣孜然羊堡 羊肉唔會羶 但孜然味就淡咗啲 不過羊肉有爆汁效果食落都juicy 好食嘅🤔薯條🍟就係粗直脆薯 有落少少鹽巴 熱辣辣上枱🤔除咗薯條外 比較健康嘅選擇就係粟米🌽如果有畀埋牛油會食得開心啲🤔炸燒賣就類似金龍較煙韌 唔係行魚肉味重嘅唔建議蘸蛋黃醬 唔太夾 炸得脆口但唔會太油小朋友會食得開心🤣🤔尖沙咀分店嘅裝修比較新穎衛生 我最喜歡佢有嗰位畀人洗手 簡直係良心 所以服務要加分😜
📍:香港尖沙咀寶勒巷9-11號和益中心地舖
🚗:尖沙咀地鐵N2出口 步行5分鐘
📞:+852 9521-4405
💲:~HKD80/head for dinner
Food quality
✔️:黑松露芝士牛堡套餐
👌🏼:烤菇芝士牛堡套餐、香辣孜然羊堡
總結:
🤔薯條🍟就係粗直脆薯 有落少少鹽巴 熱辣辣上枱