2019-02-01 588 views
一入去已經覺得環境好靚,感覺有d古典英式風格坐低後,睇左一陣餐牌,好多嘢都想試,結果唔知點揀好,就叫左二人set dinner香芒蟹肉田園沙律:黑醋汁,蟹肉,芒果,沙律菜份量比例䀫到好處,有蟹香得黎又有清新嘅感覺嚟度嘅黑松露野菌忌廉湯都幾出名,菇味勁濃勁香呀,非常足料,仲咬到一粒粒嘅磨菇茸我仲特登將送嘅餐前小食-香草多士留來伴湯食,更添味道烤特級新西蘭肉眼配紅酒燒汁,我哋揀左五成熟,肉質鮮嫩,再配合個紅酒燒汁,更美味,個汁既紅酒酒精好似未完全蒸發,所以酒香更強香草大蝦忌廉汁意大利粉,彈牙甜品係 Marble cheese cake,而且故名思義佢外表有點似雲石花紋,此cake texture 有點似NewYork Cheese cake,,又係硬硬地,這質感證明非常足料,有大量芝士,所以芝士味勁濃不過好似無得散叫,只跟餐最後由一杯香濃即磨咖啡結束這完美嘅一餐餐牌寫用100%非洲咖啡豆
一入去已經覺得環境好靚,感覺有d古典英式風格

香芒蟹肉田園沙律

我仲特登將送嘅餐前小食-香草多士留來伴湯食,更添味道

黑松露野菌忌廉湯

烤特級新西蘭肉眼配紅酒燒汁

香草大蝦忌廉汁意大利粉,彈牙
香草大蝦忌廉汁意大利粉

不過好似無得散叫,只跟餐

Marble  cheese  cake

最後由一杯香濃即磨咖啡結束這完美嘅一餐