2023-01-19 214 views
嗰日午飯都冇食,就去咗行銅鑼灣,十級肚餓於是同朋友一齊去極尚大喜屋食個滿足的放題😋😋😋之前去過觀塘分店,以為呢間都差不多,點知上到去,真係好有驚喜,因為兩間店特色食物不一樣。呢間冇咗蒸魚,不過壽司選擇比較多,朋友最開心係呢度可以食Häagen-Dazs雪糕,有Oreo味,有朱古力味,亦都有Cherry & Blackberry味,我個人覺得朱古力味最好食!另外一個超級驚喜的是炸貓山王波波,咬落去係流心的貓山王榴槤肉,真係好驚喜,特別的是味道唔會勁到隔離位都聞到,同枱有一個朋友好怕榴槤🤣🤣,但佢竟然一啲都聞唔到,大家可以開開心心,食餐安心放題👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻特別一提,店員好有禮貌,專登擺個藤籃俾我哋放包包,另外上菜和收碟速度都好快,值得讚賞!!