2019-11-09 93 views
今日放工約左fd 子去Cafe慶祝個friend生日。我哋一行八人走到呢間Cafe,今次第一次嚟,見到裏面環境好寬敞,好舒適!佢個遊戲corner超級多game,有麻雀玩添啊🥰等齊人就開始叫嘢食,我哋叫咗個八人餐。每樣食物都好豐富,田園沙律🥗蔬菜非常新鮮,叫左兩jar 果汁,大大瓶呀!小食方面:無得輸芝士條真係冇得輸,芝士汁好rich, 好creamy , 薯條脆卜卜。另外個雞肉串都好好食,甜甜地好惹味。仲有個小食拼盤當中,咖喱角香脆吸引,我食左4件😂炸天婦羅蝦鬆脆肉軟。仲有個芝士汁焗蔬菜都好受歡迎!主菜尼啦,抗氧黑蒜雜菌忌廉意粉超多磨菇,好食到停唔到口呀!另外叫左個松露海鮮意大利飯,好多大大隻嘅嘏,魷魚又煙靱,口感又豐富。食完飯個生日蛋糕嚟啦,大家都好開心仲玩左好多唔同遊戲添!誠意推介呢間既舒適食物又有質素嘅Cafe俾大家,啱晒大家gathering❤

仲有個芝士汁焗蔬菜都好受歡迎!

食完飯個生日蛋糕嚟啦,大家都好開心仲玩左好多唔同遊戲添!