2021-07-22
開心任食 #串燒 #刺身 #放題好耐冇出街食過 #日本嘢 ,上個星期帶住肉丸朗 ,去沙田 #扒龍舟 之後,就諗住去食 #日本放題,出咗身汗要食飯飽啲呀嘛🤣#OpenRice search 一下 #沙田中心 有間日式放題 🏯#北海道食堂,open kitchen 睇住鐵板燒料理師即叫即燒🍢,又幾得意!餐廳環境有日本居洒屋feel ,我地揀左極上放題plan,有80款日式食物任叫任食,如刺身/ 鐵板燒物/ 牛肉火鍋 / 炸物 / 煮物等…立即order一round 刺身,點左幾款包括三文魚、帶子、池魚、希靈魚等~入口鮮甜,刺身質素👍🏻 happy 任食串燒感覺好正,食到成枱竹籤先過癮!食物熱辣辣上枱~我最欣賞佢個鵝肝,燒得好香,追加咗幾碟~仲有燒帶子。你睇下幾大粒!必點燒大蝦同埋燒蠔專登叫咗個走汁嘅秋葵俾 #肉丸朗 試下,但係佢似乎唔識欣賞😅 我就覺得燒蔬菜入口幾Juicy飲品任取,雪糕/ 雪糕糯米磁任食咁搞法就算做完運動都肥返幾磅🤣 90cm以下小朋友唔使錢~呵呵~我哋好快用唔到呢啲優惠北海道食堂 Hokkaido Syokudo📍沙田中心商場3樓50及57號舖
任食串燒感覺好正,食到成枱竹籤先過癮!
飲品任取,雪糕/ 雪糕糯米磁任食
咁搞法就算做完運動都肥返幾磅🤣
90cm以下小朋友唔使錢~呵呵~
我哋好快用唔到呢啲優惠
北海道食堂 Hokkaido Syokudo