Hiring
$21,000-$22,000
Monthly (Negotiable)
Salary negotiable
1 day ago
$70-$85
Hourly
See All 8 Jobs
2020-07-05 874 views
同朋友即興約左食飯,本身唔知食咩好,諗諗下朋友提議食 Beans ,我自己就未食過,終於就去左沙田呢間分店一試。等候:呢間餐廳出名多人排隊,我哋去到時間都叫早,六點半左右,已經有十五至二十人排緊隊,等下等下等左左二十分鐘,七點前入到坐!排隊嘅時候見到,覺得幾過癮,各位可以睇下你有冇朋友需要,介紹佢喺呢度買,哈哈!環境:沙田呢間分店環境唔錯,坐得幾舒服,地方都算大,而且餐廳四週及中央位置都有裝飾,幾精緻!食物:我哋四個人,所以每款都叫左啲,勝左可以 Share 試多啲款式!整體食物同埋飲品嘅質素都唔錯,以下係我試過嘅食物,各位朋友可以參考下:黑松露薯條:薯條係即炸嘅關係,食落都好香脆,呢個價錢嚟講份量都唔小,配埋黑松露醬簡直絕配!芝士薯條:同樣,呢個薯條都係即炸,所以食落都好香脆,而且芝士夠多,每條薯條配埋芝士食簡直係一個字,正!香辣雞翼:睇相都見到,佢係單骨雞翼咁上,所以食落夠方便同埋會食得好乾淨。 炸得香香脆脆,少少辣味,配埋整體感覺唔錯。軟殼蟹意粉:軟殼蟹有成隻,但餐廳細心咁分開四份,份量都唔少。而且意粉配埋忌廉食,夠曬惹味,四個人share嚟食啱啱好,不過如果一個人食就可能會感覺

等候:

芝士薯條

香辣雞翼:
香辣雞翼

軟殼蟹意粉:
軟殼蟹有成隻,但餐廳細心咁分開四份,份量都唔少。而且意粉配埋忌廉食,夠曬惹味,四個人share嚟食啱啱好,不過如果一個人食就可能會感覺少少膩。
軟殼蟹意粉

牛油果意大利飯:
意大利飯份量都唔少,整體口感唔錯,不過個人認為醬汁較浠,食落感覺有少少濕,如果收返乾身少少感覺應該會更正!
牛油果意大利飯

手撕豬薄餅:
薄餅同樣一開四,份量適中,不過個人認為呢個薄餅較為普通,但勝在味道同埋配料夠足,食到最後都唔會覺得寡!
手撕豬薄餅

飲品:

2020-07-04
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
黑松露薯條
芝士薯條