2025-05-04 179 views
偶爾上網睇到長沙灣有間cafe有開心果班戟,環境又好似幾靚咁!所以就揀左元宵佳節去食!!😆未入到門口已經覺得間cafe好igable喇!!座位唔算好多!我地首先叫左飲品!🍵特濃黑芝麻鮮奶第一次見咁特別既拉花😆 平時都係花花呀心心嗰啲!店員話係鷹黎!大家又想唔想像到呢?🦅 呢杯黑芝麻鮮奶超級濃郁!飲到差唔多最後先發現仲有超多芝麻喺底!!🫖Boholic 精選水果茶杯同壺都好特別!味道唔太甜,小清新!入面有蘋果同火龍果,飲落有啲咬口!🥔芝士焗澳洲薯皮芝士加薯仔係冇得輸呀!焗得好香,上面有煙肉粒脆脆地,令薯皮再加上啲咸香!醬汁似係乳酪!同薯皮好夾!🍝香辣蒜片有機波菜小甜椒炒鮮蝦意大利麵個名好長😆 入面真係好多料!!少少辣好惹味!小甜椒酸酸地,又好夾喎!味道同賣相都好好🥰🍮開心果奶蓋梳乎厘班戟到我最期待既甜品!!!上面係滿滿既開比果奶蓋!! 班戟超鬆軟! 滿滿既蛋香!蘸上開心果奶蓋,好滿足!! 開心果唔算超濃郁,但係都食到有開心果香!呢間cafe環境,食物都很好!好適合打卡,約朋友,情人黎傾下計食餐飯🥰

特濃黑芝麻鮮奶

🍵特濃黑芝麻鮮奶