2016-03-06 7428 views
老闆請食飯,就浩浩蕩蕩一行二十人去左花盃食鐵板燒!因為太多人既關係,所以無得坐鐵板枱,所以好似有點遺憾咁😩。但見到都幾多野食,鐵板燒去到刺身飯都有! 松(lunch set $320)黎到當然係食鐵板燒啦!今次試左松,佢有銀雪魚、鵝肝同牛柳(US prime beef),如果揀日本牛就要$600啦!鵝肝比想像中大件,煎得好香脆,下面既麵包吸晒鵝肝既油,夾埋食好正,大滿足😍銀雪魚配左檸檬,解除左個油脂,相對唔大特別。 而牛方面,牛味好濃同juicy,但好似有點韌(唔知係咪因為我叫左五成而唔係平時我食開既四成),但份量好多。個人都係比較鐘意薄燒。 佢跟埋前菜炒飯甜品飲品等等,飽到暈!質素唔錯!

松(lunch set $320)

甜品

佢跟埋前菜炒飯甜品飲品等等,飽到暈!質素唔錯!