2022-06-07 46 views
其實之前已經食過依間餐廳,咁岩諗起想同男朋友食個Tea飲杯咖啡就諗返起呢間依家餐廳更改為以鏡粉為主題,相信應該吸引不少粉絲到來打卡本人不是粉絲,純粹欣賞餐廳食物質素同咖啡而黎餐廳新加左以該鏡粉當月生日的成員為主題的menu,而餐廳每個角落都會有該成員嘅佈置同相片食物:Order左1份tea set既carbonara、1份All day Breakfast同追加左1份黑松露炸薯寶,飲品方面1杯cappuccino同1杯焦糖latte,意粉方面冇我之前食咁好食,之前食比較濃味啲,蛋香濃啲,其他食物不過不失,但咖啡就保持原有嘅水準,咖啡豆香,亦都容易入口適合多數人嘅口味服務:侍應服務都唔錯同有禮貌環境:工業風嘅裝潢,會以香港流行組合不同成員為主題去定期佈置總括:如果喜歡該組合嘅粉絲,依間餐廳係你哋打卡不錯嘅選擇,食物方便不過不失,食物方便應保持原有的水準,希望在調味方面可在調教提升,相信會吸引不少慕名而來嘅食客

依家餐廳更改為以鏡粉為主題,相信應該吸引不少粉絲到來打卡

本人不是粉絲,純粹欣賞餐廳食物質素同咖啡而黎

服務:侍應服務都唔錯同有禮貌

Type of Meal