🤩 Wingman 雞翼放題 😋Wingman 提供19種不同雞翼口味 🤩雞翼味道主要分為三類:濕身、乾身、特製單點又得,套餐或放題形式食都得 👌除咗雞翼,都有其他小食叫 👍🏻我地第一次嚟食,所以揀咗10款口味試下先 😄10隻口味任食‼️🔸蒙古燒烤味🔸紐奧良香粉🔸死神醬 🌶️🌶️🌶️🔸咖啡香味🔸泰式甜辣醬 🌶️🔸黑椒檸檬🔸黑芝麻海鮮蜂蜜🔸水牛城醬 🌶️🌶️🔸巴馬臣芝士蒜蓉味🔸田園風味➕ Free flow 罐裝汽水 / 或加錢轉🥤Iced Lemon Tea首先上面所列嘅頭4款,因為唔太食得辣或個人口味喜好關係,我地就冇叫到嚟食,費事浪費食物啦。採用法國無激素走地雞,肉質較健康,同脂肪冇咁多,肉質亦較嫰滑 😊泰式甜辣醬🌶️:即泰式甜辣雞醬,Wingman 呢度就加咗好多炸蒜蓉 🧄 食落更加香口又juicy 😋黑椒檸檬🍋:雞翼額外加塊鮮檸檬俾你自己唧汁,想幾酸就自己揀 😄 黑椒味幾濃,帶點微辣但不嗆鼻,仲好入味,加咗d檸檬汁比較開胃醒神d 😉黑芝麻海鮮蜂蜜 🐝:個人推介呢款口味!🔥醬汁香濃又甜甜地,加咗黑芝麻仲香口 😍水牛城醬 🌶️🌶️:傳統美國醬汁調製法。我打兩隻🌶️ 因覺得佢比泰式甜辣醬辣d,醬汁比出面食
🤩 Wingman 雞翼放題 😋

Wingman 提供19種不同雞翼口味 🤩
雞翼味道主要分為三類:濕身、乾身、特製
單點又得,套餐或放題形式食都得 👌
除咗雞翼,都有其他小食叫 👍🏻

我地第一次嚟食,所以揀咗10款口味試下先 😄

黑椒檸檬

黑芝麻海鮮蜂蜜 🐝:
黑芝麻海鮮蜂蜜

個人推介呢款口味!🔥
醬汁香濃又甜甜地,加咗黑芝麻仲香口 😍

水牛城醬 🌶️🌶️:
水牛城醬

傳統美國醬汁調製法。
我打兩隻🌶️ 因覺得佢比泰式甜辣醬辣d,醬汁比出面食開嘅酸dd,感覺醬汁也較稠身濃厚,香辣味好快直入味蕾 😀

巴馬臣芝士蒜蓉味 🧀:
巴馬臣芝士蒜蓉味

蒜蓉+香芹+Parmesan 芝士
滋味推介🔥 芝士落勁多!😍 全部醃料入哂味!芝士蒜蓉香味好濃郁 🤤

田園風味 🧅:
田園風味

即係酸忌廉+香蔥,十分香口,似食品客薯片咁 😆 令人想encore 🥰

🍗 一round 可以叫6款雞翼口味,每款口味4隻
🕒 用餐限時90分鐘
🪑 同檯優惠需要一致
🍷加錢可以free flow 紅酒、白酒、生啤、烈酒 🍺

2023-05-10
Type of Meal