Dazzling Cafe 最低消費係每人一杯飲品,唔計食物,即係你食幾多都好,都要每人一杯飲品🍹有啲人會覺得好奇怪,我個人就唔太介意,因為佢哋嘅飲品大部分都好好飲,暫時都未中過伏🤣🍹芒芒好椰 $58 / 愛文芒果烏龍冰茶 $48芒果椰奶沙冰 & 冰茶清涼解渴,夏天飲就啱晒👍🏻·明太子義大利麵 $108𝙈𝙚𝙣𝙩𝙖𝙞𝙠𝙤 𝙎𝙥𝙖𝙜𝙝𝙚𝙩𝙩𝙞 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝘾𝙧𝙚𝙖𝙢 𝙎𝙖𝙪𝙘𝙚每次都要食🤤 我已經當咗佢係招牌菜🤣 奶油味中帶點明太子嘅鹹香,特別鍾意上面嘅紫菜絲,視覺效果💯 加上本身有嘅魚子粒粒,食落口感好得意👍🏻·辣味雞肉義大利麵 $98𝙎𝙥𝙖𝙜𝙝𝙚𝙩𝙩𝙞 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙎𝙥𝙞𝙘𝙮 𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣食落其實唔太辣,好香口,佢哋比較多奶油類意粉,如果唔想食奶油類嘅可以揀依個😉·提拉米蘇丹麥吐司 $108𝙏𝙞𝙧𝙖𝙢𝙞𝙨𝙪 𝘿𝙖𝙣𝙞𝙨𝙝 𝙃𝙤𝙣𝙚𝙮 𝙏𝙤𝙖𝙨𝙩味道同個名一樣就係經典嘅tiramisu flavour食落第一啖嘅酒香味最濃,之後一定要配上雪糕,味道口感都好夾👍🏻 可惜食得太飽,我哋最後係冇食晒個甜品嘅🫢🫢✨銅鑼灣餐廳有啲凳有兔仔耳🐰 唔係一定坐得到,睇彩數🫢 雖然我哋都唔係為打卡,但就好似

🍹芒芒好椰 $58 / 愛文芒果烏龍冰茶 $48
芒果椰奶沙冰 & 冰茶清涼解渴,夏天飲就啱晒👍🏻

·明太子義大利麵 $108

·辣味雞肉義大利麵 $98
𝙎𝙥𝙖𝙜𝙝𝙚𝙩𝙩𝙞 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙎𝙥𝙞𝙘𝙮 𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣

·提拉米蘇丹麥吐司 $108
𝙏𝙞𝙧𝙖𝙢𝙞𝙨𝙪 𝘿𝙖𝙣𝙞𝙨𝙝 𝙃𝙤𝙣𝙚𝙮 𝙏𝙤𝙖𝙨𝙩
味道同個名一樣就係經典嘅tiramisu flavour

✨銅鑼灣餐廳有啲凳有兔仔耳🐰 唔係一定坐得到,睇彩數🫢 雖然我哋都唔係為打卡,但就好似開盲盒咁,坐得中有兔仔耳嘅凳都幾開心㗎🥰