呢間一向性價比高嘅自助餐😍新店搬咗去銅鑼灣世貿坐擁無敵維港海景🥰與高質素buffet食材😍適逢閨蜜生日梗係要同佢食返餐🥳餐廳主打每晚開原條藍鰭吞拿魚🐟和牛、北海道豚肉壽喜燒🐷及紅白酒任飲🍷 必食亮點一定係每日空運日本🇯🇵藍鰭吞拿魚🐟由師傅即切即食 我最鍾意食赤身😍食幾件已經回本🤣🦞海鮮方面即開生蠔+冰鎮海鮮山🥳必食美國及日本生蠔🦪海水味濃又鮮甜🥰海鮮吧有龍蝦🦞長腳蟹🦀、翡翠螺🐚波士頓龍蝦鉗、凍蝦🦐全部鮮甜無雪藏味👍🥩 肉食天堂有佐賀和牛粉嫩肉心+焦香外層🥰慢烤鹽麴燒薄薄輕燒油脂甘香😍仲有北海道白樺豚壽喜燒照顧埋唔食牛既朋友😌🍣 日式專區壽司吧+刺身拼盤😍師傅手握壽司及軍艦😍刺身有紅蝦、三文魚腩、油甘魚、赤貝、大大粒帆立貝🥰🧀 沙律🥗芝士吧提供三款口味芝士🧀由濃郁到奶香🥰另外沙律吧除左有pama ham,幾款特色沙律🥗火箭菜配黑醋汁超開胃🤤🍲 熱盤都有驚喜☺️中式燉湯😊即炸天婦羅😍薑蔥蒸魚、海南雞🐣避風塘炸蠔🦪又香又脆邪惡度爆燈🤣🍨 甜品控暴動🤣多款不同口味的蛋糕🍰🧁🍷酒鬼仲有紅白酒、果汁Free Flow無限暢飲🍷配海鮮或牛扒超夾😍唔飲酒就有咖啡☕️茶包、橙汁、蘋果汁一樣清新解膩,乾杯打卡

壽喜燒照顧埋唔食牛既朋友😌

🍣 日式專區壽司吧+刺身拼盤😍

🍨 甜品控暴動🤣多款不同口味的蛋糕🍰🧁

🍷酒鬼仲有紅白酒、果汁Free Flow無限暢飲🍷配海鮮或牛扒超夾😍唔飲酒就有咖啡☕️茶包、橙汁、蘋果汁一樣清新解膩,乾杯打卡必備🥰

慶祝生日/紀念日可免費寫朱古力字寫碟服務🎂影相必備🥰而Häagen-Dazs雪糕有幾隻味選擇😍我就揀咗比利時朱古力🍫士多啤梨芝士餅味🤩完美收尾😎