打邊爐就試得多,蒸氣鍋就少聽啦!銅鑼灣呢間號稱全港首間一人一蒸氣鍋餐廳,最平$258就食到海鮮套餐,由前菜小食、刺身級海鮮到蔬菜肉類,仲包埋甜品,份量十足,飽到攬住個肚走😹 海鮮新鮮到上枱個陣仲生猛到識郁!鮑魚大隻厚肉,龍蝦鮮甜彈牙,私心最愛嘅白蜆份量多之餘,粒粒飽滿脹卜卜,鮮味十足,根本唔使蘸醬都夠好食💦 蒸煮時間可以參考枱面嘅指引,好貼心🩵食完所有配料後,可以揀粥底或麵底,將蒸海鮮的精華汁液倒入粥或湯中,完美吸收鮮味!我哋試咗蟹肉粥,鮮甜又暖胃-𝙈𝙚𝙣𝙪套餐包括沙律、炸物、海鮮、肉類、丸類、蔬菜拼盤、主食及甜品▫️九品芝麻套餐 $𝟮𝟱𝟴白蜆、蝦、鮮魚片、大蜆、北寄貝、鮑魚 ▫️八府巡按套餐 $𝟰𝟴𝟴 白蜆、蝦、北寄貝、鮑魚、元貝、貴妃蚌、鮮魚片、龍蝦(半隻)、蟶子皇(一隻)

𝙈𝙚𝙣𝙪

套餐包括沙律、炸物、海鮮、肉類、丸類、蔬菜拼盤、主食及甜品

▫️九品芝麻套餐 $𝟮𝟱𝟴
白蜆、蝦、鮮魚片、大蜆、北寄貝、鮑魚

▫️八府巡按套餐 $𝟰𝟴𝟴