喺金鐘返工閒閒地都差唔多成舊水,真係幾貴!難得今日嚟到呢度,唔同粉麵同飯都只係三十幾四十幾蚊左右,咁抵食當然要試下佢!🤩三餸飯 ($42)🍚呢度每日都有大概十幾個餸作選擇,可以揀雙餸($37)或者三餸飯 ($42),睇menu都幾吸引!.✨清炒椰菜 - 椰菜份量幾多,簡單調味,清清地都唔錯;口感爽脆,感覺新鮮,唔錯~🥬✨香煎齋鴨 - 齋鴨厚身,外皮煎得焦香,食落有豆味、無酸味,好食🦆✨泰式豬頸肉 – 應該用咗豉油作簡單調味,肉質唔柴唔硬,份量算多~🐷.呢度嘅餸都幾好味,係個人覺得有啲油,同埋飯底加咗豉油有啲過鹹…😬下次走豉油應該就剛剛好。喺呢頭可以$42食到個咁嘅水準嘅lunch,真係好滿足了!🥴

三餸飯 ($42)🍚

2021-11-15
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$42 (Lunch)