2018-06-21 14120 views
假日同老公食飯,硬係食盡佢。今次我地選擇左放題呢間係創興2樓,搭電梯上去就見到一入去,就見到有好多凍海鮮,拿拿林囉返碟孝敬下自己。青口肉質岩岩好,唔會太鞋同埋太乾,加少少茄汁食,好開胃。另外,凍蝦新鮮大隻,肉質彈牙基本上每款刺身我地都有點: 赤貝,北寄貝,帶子味道均鮮甜回味,劍魚腩肥美, 大赤蝦大大隻啖啖肉車厘茄芒果蝦壽司: 生果撈埋蝦既壽司,個配搭好創新,味道出奇地夾,好大驚喜 蒜片牛肉粒: 蒜片炸到好香脆,牛肉又唔會太硬,細細粒, 好快又食一碟鰻魚壽司: 壽司上檯時仍然係微暖,鰻魚份量岩岩好燒黃花魚: 魚肉嫩滑,有少少甜味。魚皮有少少脆吉品鮑汁燴花膠: 花膠厚身大隻,炆到好淋。冬菇入味,加埋菜清清地燒翠玉瓜: 燒完都仲好juicy有我至愛Haagen Dazs雪糕, 仲要係限定版既櫻花味,賺晒食物質素高,選擇多,下次再黎
假日同老公食飯,硬係食盡佢。今次我地選擇左放題

呢間係創興2樓,搭電梯上去就見到

鰻魚壽司: 壽司上檯時仍然係微暖,鰻魚份量岩岩好

燒黃花魚: 魚肉嫩滑,有少少甜味。魚皮有少少脆

燒翠玉瓜: 燒完都仲好juicy

食物質素高,選擇多,下次再黎