2007-03-14 6 views
有問我同我女友,同三個friend,去個到食, 坐得左, 叫幾廿百次先有人黎落單,野食黎啦, 就咁夜係張table既邊, 要我地自己拎,個碗又滑手, 佢張table又懶係設計獨特, 唔跌左落地都偷笑啦,諗起個隻碗....真係勁dirty, 都算啦, 開餐啦,個個一飲啖湯, lur都lur唔切, 唔係太酸就太咸, 個個都食左兩啖就走人,我個friend冇tick酸, 佢個碗就勁酸,我tick左小酸, 個碗野就咸到爆,我諗呢間野都係唔掂, 唔係太正宗, 仲有個toilet...disgusting, ...............總知一句講晒, 係好平, 不過難食, 服務差, 唔會再去