2022-07-14 429 views
老公同阿仔最鍾意嘅pizza就係Pizza Maru 嘅Chicago pizza,所以久不久都會去幫襯。韓國烤肉芝加哥 ($213)邪惡拉絲芝士pizza 🍕我哋又見面啦!😋批邊甜甜地,有咬口,入面係芝心,食到批邊都會忍唔住食埋佢。配料其實份量唔多,不過調味、勁量芝士同埋上枱時熱辣辣,全部夾埋就好好味😋Classic pepperoni 辣肉滿溢 🍕 ($138)相對地比較多料,不過批底冇咁有特色。我哋未order過,所以叫嚟試吓。味道都唔錯,不過去其他餐廳都會食到。下次應該唔會再點。牛油蜜糖炸雞🍗(6件$118)都係佢地兩仔爺嘅必食之選。上次食嘅時候覺得D雞細件咗份量又少咗,今次諗住比多次機會,睇吓有冇改善。好彩都冇令人失望,份量正常返,味道一如過往,牛油味香濃,外皮炸到金黃色,入面包住嫰滑雞肉。(張相我影遲咗,佢哋兩個已食咗幾塊雞😅)最後試咗個鳳梨蝦芝士拌飯($139)。蝦仁都幾多,不過味道一般,有啲似食pepper lunch 😅下次可以試其他款式。

韓國烤肉芝加哥
辣肉滿溢