流水蝦放題除左主打大頭蝦同海鮮之外,仲有大量燒物甜品雪糕同飲品任飲任食~飲品既種類超多,有紙包同汽水,仲有花茶同酒,啤酒,清酒,梅酒都係全飲唔嬲🍺🍺🍺 cheer!!!身為食肉獸既我唔可以唔講下依度既肉🥩依到肉真係超級多種類,有豬仔髀、雞軟骨、五花腩、雞全翼、雞翼、羊架、各種丸類、腸仔,係烤爐上燒一燒油脂逼出黎,雖然好邪惡😈再灑上小小孜然粉上去,真係好香口,風味十足依度既大頭蝦都好新鮮,肉質係彈牙唔係霉既,我自己就鐘意加鹽去燒,而朋友仔就鐘意加蒜蓉(重口味人士)我特別推薦扇貝,大隻鮮甜,而且無沙,加左大量蒜蓉去燒,貝柱惹味噴汁!超正喔🤪❤️最後我地仲食埋雪糕同甜品,完成係捧住個大肚腩走🙈🙈🙈

身為食肉獸既我唔可以唔講下依度既肉🥩

最後我地仲食埋雪糕同甜品,完成係捧住個大肚腩走🙈🙈🙈