今日帶埋仔女同朋友聚會,選擇嚟金雞廣場To-Gather Cafe, 皆因環境好舒適,又有好多益智桌遊大家一齊玩,明智地選擇呢間Cafe, 食物質數真係唔錯,價錢是逐位計,每位百零蚊,飲品仲無限添加,確係超值👍🏻👍🏻👍🏻揀咗Party Set B, 一大盤八款小食,我個人最欣賞"無得輸芝士薯條", 食完就會明白...真係無得輸,濃濃的芝士味,全部都是即叫即製,熱辣辣。芝士汁焗蔬菜,拉極都唔斷嘅芝士,好足料好正😋主菜揀:"抗氧黑蒜忌廉什菌意粉"+"黑松露海鮮意大利飯" 意大利飯好有口感,佈滿大蝦.藍青口.鮮魷魚圈.蜆肉,最後送上每人一粒雪糕糯米糍,滿足哂我地大人小朋友對玩同食嘅慾望,今晚玩得好開心👍🏻絕對係一個傾計聯誼嘅好地方
2019-06-30
  • 芝士汁焗蔬菜