2016-09-30 827 views
本身身邊朋友唔多食辣,近排識到一班食辣既朋友,一羣11個超開心咁去汀汀烤活魚去辣一番唔洗講咁多,入到去坐底最嘈應該係我地,坐正中間枱,我地人又多,7咀8舌咁點菜, 一黎就點3條烤魚,大,中,小辣叫齊,全部都係麻辣口味,魚類就揀左鯽魚同桂花魚,再加埋多款配料.......窩筍,墨魚油炸鬼,響鈴....餓鬼一族仲叫埋串燒,燒茄子3條辣魚一齊到,我前面果條就係桂花魚,都幾大條,又厚肉,味道都幾鮮,呢條係中辣,都唔算太辣,再辣少少就完美其他兩條都幾好味,但就唔夠桂花魚滑,一份錢一份貨,嘻嘻之後唔夠飽,仲叫多個招牌雞煲,香辣味大辣,但就略咸,食到一半要加湯就好少少!一大班食辣既朋友一齊食辣真係好開心,下次再去

其他兩條都幾好味,但就唔夠桂花魚滑,一份錢一份貨,嘻嘻

一大班食辣既朋友一齊食辣真係好開心,下次再去

2016-09-28
  • 招牌烤魽魚