2022-10-19 38 views
串Grill 自助燒烤專門店主打任食燒烤120分鐘🤗我想試呢類既自助燒烤好耐啦!可以自己轉轉轉☺️ 簡直係懶人福音💜餐牌有很多款食材任你點🥩🍗🍅🍠🍢🍖有建議既燒烤時間🤗有層架放好一盤盤食物,善用台面空間,我地第一轉order已經打爆左五層架啦😂第一轉當然燒左肉類先啦先啦!事不宜遲,推介下必食次選先😋🔶任食竟然有高質既M6和牛牛柳 🤩有牛味,好juicy! 燒到7成熟岩岩好! 我encore 左三次呀😍評分:😋😋😋😋😋 (5個為滿分)🔷估你唔到咁正既荷蘭豬五花🐽好味到飛起!罪惡感max 😈因為轉轉轉既關係,唔會燒燶,仲燒到金黃色,滴出豬油,一咬落口,香脆之餘,滿口豬油香,肉質嫩滑!我哋食完即刻畫紙要追加多次呀🤣評分:😋😋😋😋😋 (5個為滿分)🔶燒烤不能不點既雞腎🐣落左椒鹽粉同孜然粉既燒雞腎係我既至愛呀!吹水飲野既良伴🧡必點之選評分:😋😋😋😋😋 (5個為滿分)🔷甜品系列-燒雞蛋仔&棉花糖脆卜卜既一粒雞蛋仔同燒到黃金脹卜卜既棉花糖,認真好味😋 評分:😋😋😋😋 (5個為滿分)🔶蔬果系列菠蘿、翠肉瓜、秋葵係我既推介,因為轉轉轉住黎燒,蔬果都好juicy, 火喉岩岩好💜💜💜 評分:😋😋😋😋😋 (5個
串Grill 自助燒烤專門店主打任食燒烤120分鐘🤗
我想試呢類既自助燒烤好耐啦!
可以自己轉轉轉☺️ 簡直係懶人福音💜

餐牌有很多款食材任你點🥩🍗🍅🍠🍢🍖

有建議既燒烤時間🤗

第一轉當然燒左肉類先啦先啦!

事不宜遲,推介下必食次選先😋

🔶任食竟然有高質既M6和牛牛柳 🤩

🔷估你唔到咁正既荷蘭豬五花🐽
好味到飛起!罪惡感max 😈

🔶燒烤不能不點既雞腎🐣

🔷甜品系列-燒雞蛋仔&棉花糖
脆卜卜既一粒雞蛋仔同燒到黃金脹卜卜既棉花糖,認真好味😋

評分:😋😋😋😋 (5個為滿分)

🔶蔬果系列

最後公布下我地兩個女仔既戰鬥力

哈哈哈!無花無假!真係好味大滿足😋
臨走仲有哈記雪糕🍦我地食到捧住個肚走呀!

我同友人都一致好評,轉轉轉住燒好嘆,d食物又燒得靚d, 呢度食材又新鮮好味,下次要再encore 🤗