2021-07-04
📍 𝒓𝒆𝒂𝒄𝒕𝒊𝒐𝒏 ☕️ 𝒓𝒐𝒂𝒔𝒕𝒆𝒓𝒔📆 1 𝑱𝒖𝒍 21食完𝒍𝒖𝒏𝒄𝒉行下街然後路經此地,發現係𝒐𝒏 𝒎𝒚 𝒘𝒊𝒔𝒉 𝒍𝒊𝒔𝒕😍⋯⋯所以二話不說入內嘆杯☕食件️🍰 𝑫𝒊𝒓𝒕𝒚 💰42(想試好耐😄)店員擺低後影完相即刻飲左啖先,真係要快飲第一啖,襯咖啡未同奶溶為一體前,可以飲到最濃又最有層次感嘅一啖,冷暖喺口腔內沈澱,再飲第二啖時,已經感覺唔同左。呢杯係唔錯嘅,但我始終鍾情於唔加奶嘅啡,咁樣可以試真d每種咖啡豆帶來嘅唔同口感,酸度苦度嘅不同😄𝑪𝒐𝒍𝒅 𝒃𝒓𝒆𝒘 💰52別緻長方形木盤放上冷泡☕️,用上𝑾𝒉𝒊𝒔𝒌𝒆𝒚冰杯裝左塊又大又斜嘅冰,沿住塊好斜嘅冰一路慢慢斟☕️落去,果種感覺好得意,亦睇得出間店嘅心思,最緊要係好好飲,果種清新嘅果香感一流,本人覺得好飲過杯𝑫𝒊𝒓𝒕𝒚😆,皆因我鍾意飲齋啡😂🍰 💰48我地叫左件𝑵𝒀 𝒄𝒉𝒆𝒆𝒔𝒆 𝒄𝒂𝒌𝒆碟邊伴有碎杏仁,老公就係唔小心比碎杏仁濁親😂⋯⋯呢件🍰我地一致覺得太甜。期得下次來食𝒍𝒖𝒏𝒄𝒉,因為佢地嘅𝒎𝒂𝒊𝒏 𝒎𝒆𝒂𝒍望落好吸引😋
📆 1 𝑱𝒖𝒍 21
𝑫𝒊𝒓𝒕𝒚 💰42(想試好耐😄)
𝑫𝒊𝒓𝒕𝒚
𝑪𝒐𝒍𝒅 𝒃𝒓𝒆𝒘 💰52