2015-06-03 7965 views
睇見openrice樂天大喜屋食評唔差,一早知道難訂枱,預早在上星期訂定今8:45場!大約8:30到達,眼已經人山人海等入閘……準時8:45已經可以坐低點嘢食!首先出場大刺身一盤! meun上有極大赤虾,覺得好奇,so點一點試下先!超意想不到!同甜虾size相差成幾倍!味道亦不失,夠鮮味!真係驚有D食唔曬! 其他刺身都新鮮, 數量十足! 壽司方面有,很多壽司款式都從未在放題見過, 好似一些高當壽司店才會見到這些買相! 熱食方面天婦羅送到時,咬落都係出哂煙,一定係即叫即炸,夠乾身!正 , 燒物方面,大阪燒豬腸,甜甜地幾得意! 燒海蝦食得出唔係雪藏蝦,有虾味,正, 燒牛舌,時間控制得好好,勁juice! 帆立貝小酥盒, 岩岩焗起勁熱辣辣! 極品煮鮑魚鮑魚, 夠入味 ,夠口感,鲍魚底的蘿蔔吸收上湯的味道, 如果唔食呢舊蘿蔔真係曬哂! 甜品及雪糕 方面也很出色,有很多西式甜品選擇,味道不錯,only係賣相都已經值100分 服務方面簡直一流,入場的時候氣勢帶有一種客人被重視的感覺! 佢地雖然十分忙碌,走來走去, 但都不停更換我哋盛滿虾頭的碟! keep住水凖,下次一定要再嚟!!

全蝦福

刺身

樂 ,天, 大, 喜, 屋

燒物方面,大阪燒豬腸,甜甜地幾得意!
燒海蝦食得出唔係雪藏蝦,有虾味,正,
燒牛舌,時間控制得好好,勁juice!
串燒

帆立貝小酥盒, 岩岩焗起勁熱辣辣!
小酥盒

古法煮鮑魚

甜品

keep住水凖,下次一定要再嚟!!
2015-06-01
Type of Meal