2019-06-23 97 views
蒸飯點心包點選擇多, 岩大眾口味, 而最重要的是, 平! 靚!正!總是在各食肆選擇中做到一個平價, 雖只是外賣, 好處是唔駛迫慢慢在家/公司食, 係慳錢好幫手~天氣熱,今早兩個人叫四樣嘢做早餐山竹牛肉 - 好味不太油又夠滑 $18金錢肚 - 入味質佳份量足 $18 抵過坐低食大點仲有茶介加一雞扎 - 有豬肚大滑雞魚肚和芋頭,味道食料也超讚👍🏻 $18皮旦瘦肉粥 - 只需$16 味道佳,可能是加了腐竹啱我口胃另外買多個$7.5菜肉包第二日做埋早餐, 平過買連鎖西餠店的有餡麵包依家仲推出每日精選的蒸飯及凍包,咁又好似再抵D,攪呢D promotion係好的難怪老幼都會排隊買, 最緊要係keep到平價同食物水準!

天氣熱,今早兩個人叫四樣嘢做早餐
山竹牛肉 - 好味不太油又夠滑 $18
皮旦瘦肉粥 - 只需$16 味道佳,可能是加了腐竹啱我口胃

餡麵包

難怪老幼都會排隊買, 最緊要係keep到平價同食物水準!
$35 (Breakfast)