2022-06-23 606 views
第一次食係葵芳食,覺得麻麻地,但睇戲前趕時間,唔知食咩好,一出isquare就見到佢,就匆忙地走落去食,急急地望兩望就落單啦!總共叫左兩個餐,同呀仔食,散叫一個磨菇漢堡扒,另外加個餐(兩件雞,一個磨菇飯,一杯飲品),另外用左6蚊加個香芒蜜桃批,忘記左實際係幾錢,但記得大約共付80至90蚊!先講個飯先,飯既分量唔算話好多,加大飯量要加錢,磨菇汁唔辣,漢堡扒肉質唔鞋,味道唔錯!炸雞肉質嫩滑,一d都唔鞋口,好juicy,size大件,同麥炸雞差唔多,但佢就唔辣,小朋友都岩食!另外加個個蜜桃批好細件,大約係麥當勞d批既一半size,感覺唔太抵,不過味道都幾好!今次第二次食又覺得唔差啵!

今次第二次食又覺得唔差啵!
2022-06-13
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)