夜晚勁多人等位~就算book左時間,都不能準時入座!但都體諒亦都明白,因為真係好高質!!!成個要環境格局都好靚,好有氣氛,地面嗰層係等位,下面地牢先係餐廳,食緊嘅食客係唔會有任何壓力,因為見唔到等位嘅客人係有幾多🤣呢個設計都幾好!食客可以慢慢食,慢慢享受😎啲菜式全部都超濃味!彷彿好似真係去咗泰國食泰國餐廳咁樣,味道亦都超地道!!所有嘢食都係好大份👍🏻👍🏻👍🏻出餐時間都算快,而且賣相都十分之好!!-特別要點評嘅係冬陰功湯🥰🥰🥰啲料極之豐富!同埋真係好足料,啲湯好濃!好鮮味👍🏻👍🏻👍🏻-另外喺金邊粉🤤送到黎嘅時候個樣係超級靚!係有層蛋包住金邊粉,要切開先見到入邊,啲粉亦都好林好入味!再撈埋側邊嘅花生碎!超級勁好食!!完全唔覺得膩👍🏻🥰😎-最出色嘅係椰青沙冰😌佢係連埋果肉一齊打碎晒,勁濃郁嘅椰青味配上有咬口嘅椰青肉!超級有驚喜🥰🥰-豬頸肉燒得啱啱好🤤🤤入口勁有咬口,側邊燒到脆邊,入口又唔會有成啖油嘅感覺,配埋佢特製嘅酸辣汁,完全係地道菜式之一!-咖喱軟殼蟹包😋上到枱嘅時候勁巨型🤣完全係有食唔晒嘅感覺,我覺得咖喱可以再辣少少,咁就會更加惹味,就算啲軟殼蟹插晒入去咖哩入邊,拎出黎食嘅時候都仲係好
特別要點評嘅係冬陰功湯🥰🥰🥰
啲料極之豐富!同埋真係好足料,啲湯好濃!好鮮味👍🏻👍🏻👍🏻
另外喺金邊粉🤤
最出色嘅係椰青沙冰😌
豬頸肉燒得啱啱好🤤🤤
咖喱軟殼蟹包😋
上到枱嘅時候勁巨型🤣完全係有食唔晒嘅感覺,我覺得咖喱可以再辣少少,咁就會更加惹味,就算啲軟殼蟹插晒入去咖哩入邊,拎出黎食嘅時候都仲係好脆🤤🤤
泰式奶茶
金邊粉
冬陰功
咖哩軟殼蟹包
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner