2020-09-09 93 views
呢間餐廳俾人感覺好寬敞清雅,啲座位分得好開,坐得好舒服😳職員態度都好好 有禮貌同細心🥰野食又高質😍每檯都預備佐綠茶粉俾顧客😳首先唐揚炸雞湯烏冬🍲係用昆布醬油湯底,望落去個感覺好似好淡咁但係食落去嘅時候好滋味😳啲烏冬好煙韌彈牙,配搭湯底食後有甘甜既味道👍炸雞好甘香多汁,唔會好厚炸皮~配搭沙律醬好好味~想舔乾淨隻碟😂😂😂另外三文魚三味壽司🍣有三款三文魚有一個火炙三文魚、兩個三文魚腩😳分別配薑同埋Wasabi,嗰兩舊三文魚腩食落差不多,但兩舊都好肥美甘香😚而個火炙三文魚因為燒過所以食落更肥美😳好鍾意! 吉列炸蝦卷🍤炸蝦卷蝦肉好厚,一啖一舊食到好滿足🤤有好多魚子,中間有青瓜增加佐口感🤤呢個係必試!平成卷🍱大驚喜係平成卷😳上面有三文魚子海膽同埋吞拿魚蓉,超大舊😳用料好豐富😳依個卷物我用咗幾個食法分別係淨係食三文魚子海膽,拎走個吞拿魚蓉,三文魚子同海膽嘅海鮮鮮味沖曬出嚟😳然後有試過淨係吞拿魚蓉加個卷物,就食到吞拿魚獨有嗰種魚嘅甘香😳最後就成舊卷物食,好滿足🤤唔同食材嘅特點係個口到慢慢呈現👍不得了今餐食得好開心😻所有嘢都好驚喜~普通嘅價錢食到omakase嘅品質😻一定會再番黎食!

唐揚炸雞湯烏冬

三文魚三味壽司