2021-01-07 379 views
見到八月堂有買五送一嘅優惠,真係忍唔住買黎食。一心諗住買自己嘅心頭號點知去到舖頭就差唔多清光晒啦。。。最後買咗呢六款,甜同鹹嘅牛角包各買咗三款🥳 🥐迷戀卡士達 成個牛角包好有層次感,好鬆脆,佢嘅卡士好濃郁🥰好creamy 呀 ~~~~~ 🥐香濃起司 雖然知小邪惡但點都要試一試😋牛角包上面鋪着一塊芝士,即使望上去好簡陋但係好惹味㗎 ~~~~~ 🥐松露白醬蟹味可頌 我個人就最鍾意食呢一個牛角包😋佢嘅松露白醬好開胃而且好好食👍🏻仲有蟹肉添,好豐富😋 ~~~~~ 🥐金莎香芋 我本身就鍾意食芋頭,芋泥加牛角包聽落去好似怪怪的🤣但食落去好驚喜😋 ~~~~~ 🥐炙燒明太子 明太子同個包包嘅配搭好襯🥰真係食過返尋味 ~~~~~ 🥐聖誕款嘅”草莓卡士達”😋 真係俾佢嘅外觀吸引着呀,草莓嘅卡士少少甜少少酸,比起普通嘅卡士我鍾意呢個款多啲🥰

🥐炙燒明太子 明太子同個包包嘅配搭好襯🥰真係食過返尋味
2021-01-02
Waiting Time
3 Minutes (TakeAway)