(Non-member)
2011-09-15 1020 views
之前都睇左呢度既食評, 都知道對香港人or中國人串, 但無諗到係咁~ 本來都唔想寫, 但都有朋友問我去長沙玩既事, 我覺得都會好多人黎呢度睇. 所以講一下~已經好醒目, 一早book定枱, 我們book晚上8點, 因為就老公晚上黎join我們~7點幾, 老公打電話黎, 話唔識路黎, 因為碼頭無的士坐, 佢為有坐巴士. 落左車又唔識行落黎~咁岩講完呢個電話, 我部電話就無哂電, 比仔仔玩哂o的電~咁諗住, 行入去餐廳, 坐下. 比佢地休息下, 當時我仲未落order, 記住係未落order~同侍應, 電話無電, 可唔可以借電話比我, 我想打電話比我老公, 驚佢唔識路入黎.侍應話ok, 係入面收銀隔離.我行左入去, 手拎起電話筒~個收銀就話~ 係咪無錢埋單呀? 洗唔洗搵人求救呀? 呢度幾多錢姐~ 無錢埋單咪由佢囉~~連個侍應都忍唔住幫我講, 人地未落order架~ 電話無電, 想搵老公咋~個收銀先無聲出~而我係未確定老公黎唔黎到時, 我無講過任何說話~直到我第二次打電話比老公, confirm老公行緊黎, 我先同收銀講, 我剛剛order左, 洗唔洗埋定單呀? (不過我係笑笑口同佢講)但

咁岩講完呢個電話, 我部電話就無哂電, 比仔仔玩哂o的電~
咁諗住, 行入去餐廳, 坐下. 比佢地休息下,
當時我仲未落order, 記住係未落order~
侍應話ok, 係入面收銀隔離.
我行左入去, 手拎起電話筒~

個收銀先無聲出~
而我係未確定老公黎唔黎到時, 我無講過任何說話~

但佢都仲不失串過鬼既性格~仲答我: 好呀! 最好啦~~
最後當然係我們食飽佢先搵人拿張單黎埋~~

O的侍應其實係幾OK, 係收銀問題~ OMG>.<

最後, 因為我們太夜食飯, 一路食, 一路聞牛糞味~ 我女全程無胃口食~

因為比人串完, 其實都無咩心機食~所以亦無影野食既相
2011-08-28