2019-06-28 129 views
喺銅鑼灣放咗工都諗唔到食乜嘢,因為有落雨所以就去咗間食放題啦自己揀自己鍾意食嘅嘢唔駛煩!有齊晒熟食魚生甜品嘢飲自己攞,放題真係正,而且價錢亦都唔貴晚市都係每人$258,仲有優惠時段先$198,仲有Häagen-Dazs同Movenpick嘅雪糕喎我覺得抵呀~可能因為嗰日我哋早放工唔想好多人好快就可以入去!一入到去就見到有梅酒同埋清酒可以滿足酒鬼嘅需求哈哈!再行嗰啲個凍櫃都有好多甜品嘅選擇~至於飲品方便呢,有啲細細支嘅,有咸柑桔等等,最鍾意呢啲迷你飲品!亦都可以自己另外嗌啲特飲我覺得滿屋嘅放題嘢食質素都唔差,刺身好厚身同埋新鮮!好驚喜嘅係佢有海膽手卷,細細件嘅手卷唔會食到太飽,又可以有海膽,咁嘅價錢仲想點哈哈。個人認為一定要試埋個火山大爆發同忌廉芝士鰻魚玉子燒,兩個都係好夾嘅配搭!我都鍾意呢度既熟食,有好多選擇!好鍾意佢嘅鰻魚,唔係啲薄嘅嗰種,非常好厚身!仲有啲羊架都係好大件,調味好,完全冇羊羶味,正!作為牛魔王都一定要試埋個牛柳粒,唔韌好軟熟,ok嘅!個蟹肉粥比我想像中好,以為會係好淡,但係原來好鮮甜都落足料㗎!